zondag 15 mei 2016

Discreet dagverblijf in Antwerpen, perfect voor sexdate

100% discretie

Wanneer u ons domein oprijdt zal de ligging en de groene omgeving voor een eerste buffer zorgen en uw wagen uit het zicht van de straat onttrekken.
Vervolgens komt u ook bij het bestellen van uw kamer met niemand persoonlijk in contact. Alles gebeurt automatisch of per intercom.
Wij ontnemen u, als enigen op de markt, de soms ongemakkelijke ontmoetingen in gemeenschappelijke parkings/inkomhallen/... dankzij ons drive-in principe.

WAGEN IN KAMER

Van zodra u een kamernummer wordt toegewezen, rijdt u met uw wagen de reeds geopende garage binnen. Deze garage staat in rechtstreekse verbinding met uw frisse en moderne kamer.
Naast een eigen garage, heeft elke kamer ook een eigen kraaknette badkamer. De Carotel vestigingen onderscheiden zich van de andere spelers op de markt door hun hedendaagse techniek, hun frisse en moderne inrichting. Door het grote aantal kamers is reservatie niet vereist!
CAROTEL=4U KORT VERBLIJF,IN PLAATS VAN DE GEBRUIKELIJKE 3U !

100% Hygiëne

Wij streven niet alleen naar top-discretie in onze vestigingen, ooknetheid en hygiëne zijn voor ons uitermate belangrijk.
Elke kamer en badkamer wordt na elk bezoek volledig gereinigd en voorzien van zuivere lakens en handdoeken.

100% Service

In de traphal van uw kamer bevindt zich het service-luik.Hierlangs geschiedt onder meer de betaling van dranken & snacks. De afstandsbediening van uw televisie kan langs het serviceluik bezorgd worden tegen tijdelijke betaling van een waarborg.

24/24 & 7/7

Wij zijn non-stop geopend mits uitzondering van Kerst en Nieuwjaar. Op de kamer ligt een menukaart met hierop de uren wanneer onze keuken geopend is & wanneer er roomservice geboden wordt.

     Lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten